Skærmbillede 2024-01-05 kl. 20.28.33

Giv slip på din angst

Foredrag med Marialucia Larsen

Mange lever til dagligt med en eller anden form for angst, som er styrende for ens hverdag eller liv. Angst betagnes af lægevidenskaben som en psykiske sygdom. Inden for hjerneforskningen er der en natulig forklaring på angst som reaktion. 

Angst er en naturlige reaktion fra hjernens forsvarsmekanisme, på noget der føles farligt. Angsten sikrer, at man reagerer hurtigt og instinktivt, og at man fx flygter eller forsvarer sig, når man føler sig truet. Men nogle oplever angst i situationer, der ikke burde udløse angst – fx hverdagssituationer som at købe ind eller tage med toget. Her er angstreaktionen ude af proportion med den reelle fare.  

Der er mange grader af angst. Lige fra let nervøsitet til svære anfald af panik, hvor man er overbevist om, at man skal dø. Angst kan føles som en lammende fornemmelse, der går så meget ud over livskvaliteten, at man ikke kan føre et normalt liv.

Der er forskellige årsager til, denne naturlige reaktion, og når du kender årsagerne, kan du give slip på din angst. 

På dette foredrag får du forklaringen på hvorfor man får angst ud fra hjernevidenskaben. Med et kig ind i hjernens underbevidste processer og automatpilot, får du forståelse for dig selv, dit selvbillede og din egen adfærd. 

Du bliver præsenteret for den unikke metode udviklet af Stress- og smerteekspert Ole Larsen, som kan fjerne angst. 

Metoden er blevet præsenteret for mere end 80.000 kursister og over 800 har deltaget på forløb og sluppet deres angst. 

Du får altså viden og teknikker som virker!

Tilmeld dig her