Facebook begivenheder-2

Hjernen og trivsel: Hvad alle forældre bør vide

Foredrag med Marialucia Larsen

Er du forældre til en teenager, er dette foredrag relevant for dig og dit barn. Du får unik viden fra hjerneforskningen, om hjernens funktioner og hvordan den er styrende for trivslen. 

Det formidles gennem konkrete eksempler og øvelser, så det er let forståeligt for alle.

Lavt selvværd, tankemylder, demotivation, angst, koncentrationsbesvær, manglende energi og hovedpine kan være tegn på mistrivsel. For at undgå mistrivsel, er der funktioner i hjernen, som er vigtige at forstå. Hjernens Amygdala er især vigtig, da den styrer vores reaktion på frygt og stress. Når Amygdala aktiveres, udløser det en kamp-eller-flygt reaktion i vores krop, som over tid kan føre til stress og stresssymptomer fysisk eller mentalt, som er med til at give mistrivsel. Hjernens præfrontale cortex styrer vores evne til at tænke og træffe beslutninger. Denne del af hjernen kan trænes, så man bedre kan navigere i hverdagens muligheder og undgå stress og angst.

Med viden om hjernen, positiv psykologi og mentaltræning lærer du hvordan hjernen kommer i balancen, så man kan undgå stress og blive robust overfor hverdagens udfordringer og negative input og dermed øge trivslen. Du vil gå fra foredraget med en større ro i kroppen, fordi du får viden og redskaber til at støtte dit barn i hverdagen.

 

Tilmeld dig her