Skærmbillede 2024-01-12 kl. 22.31.02

Sådan fjerner du hovedpine hos dit barn

Foredrag med Marialucia Larsen

Føler du dig magtesløs som forældre, fordi dit barn ofte døjer med hovedpine. Så bør du deltage på dette foredrag. Hovedpine er den hyppigste årsag til sygefravær i Danmark og plager mange mennesker dagligt. 

For børn i skolen kan hovedpine betyde nedsat koncentration og indlæring. Årsagen til hovedpine skyldes vores måde at leve på, som påvirker kroppen negativt enten fysisk, psykisk, kemisk eller elektrisk. Hovedpine er ofte ikke selve problemet men derimod et signal fra kroppen, om at man skal ændre noget i sin hverdag.  Du kan se hovedpine, som kroppens røde alarmknap, som er tegn på, at der er noget galt, som skal ændres. Ligesom når en rød knap lyser i din bil, fordi den f.eks. skal skifte olie. 

På dette foredrag lærer du om årsagerne til hovedpine og hvordan man kan fjerne årsagerne, så hovedpinen forsvinder. Du får viden og praktiske eksempler på ændringer og tiltag i hverdagen, som kan være årsagen til hovedpine.

Du lærer det anerkendte Hovedpineprogram, som er en metode med øvelser, der tager 15 minutter. Erfaring gennem de sidste 30 år viser, at Hovedpineprogrammet fjerner hovedpine på 8 ud af 10 personer, efter de har udført øvelserne. 

Deltag på dette foredrag og oplev det på egen krop.

 

Tilmeld dig her